Parhaat lounaspaikat keskustan sykkeessä

Matkasi varrelta, Rautatieaseman kupeesta löytyy oikea herkkukeidas, nimittäin Citycenterin ravintolamaailma!

Keskeisen sijainnin myötä voit helposti piipahtaa pikaisella lounaalla tai tulla nauttimaan pitkästä lounaasta ajan kanssa, vaikka työporukan kesken. Mutta onko lounaspaikka vielä hakusessa? Inspiroidu monipuolisista lounaspaikoistamme ja ota suunnaksi keskustan herkullisin ravintolamaailma – matkasi varrella.

Makuja ympäri maailmaa

Ravintolatarjontamme on ihastuttava keidas täynnä makuja ympäri maailmaa. Ovatko itämaiset maut tai aasialaiset kastikkeet heikkoutesi? Vai olisiko tänään burgeri- tai pizzapäivä? Jos lounasvalintasi ei ole vielä selkeytynyt, niin tule inspiroitumaan eri makumaailmoista ja tutustu monipuolisiin lounaslistoihin. Huumaavan hyvät tuoksut ohjaavat sinut vielä oikeaan ravintolaan!

Tässä muutama inspiroiva vinkki:

Saman katon alta löytyy niin aasialaista, italialaista, burgereita, Lähi-Idän makuja ja paljon muuta maukasta.

Uusia ravintoloita ja vanhoja suosikkeja

Vanhojen suosikkien lisäksi Citycenteriin ovat aina tervetulleita myös uudet ravintolat ja kahvilat. Viime aikoina joukkoomme onkin saapunut herkullinen uutuus toiselta puolen maailmaa, nimittäin meksikolaista ruokaa tarjoileva Naked Taco.

Naked Taco keskittyy tuoreeseen, raikkaaseen ja terveelliseen meksikolaiseen ruokaan, perinteisiä mausteita ja kastikkeita unohtamatta. Kaikki kastikkeet, salsat, ja guacamolet valmistetaan päivittäin keittiössä laadukkaista raaka-aineista, eli maku on taatusti autenttinen.

Ota testiin joko burrito, bowl tai quesadilla ja kylkeen vielä herkullinen nacho plate. Kaikki kastikkeet ovat vegaanisia sekä annokset ovat saatavilla vegejuustolla ja gluteenittomana. Vamos!


Kevyempään nälkään ja nopeasti matkaan

Kun lounaaksi tekee mieli jotain kevyempää, tarjoilevat kahvilamme kevyttä purtavaa ja lämmintä juotavaa. Espresso Housesta löytyy monipuolisesti niin erikoiskahveja, lounasleipiä kuin myös leivonnaisia. Fazer Cafén salaattibaarissa taas pääset kokoamaan salaattiannoksen täyteen lempimakujasi.

Jos olet joko menossa tai tulossa jonnekin ja haluat napata matkasi varrelta kevyttä välipalaa, on 1.kerroksessa nopeita vaihtoehtoja matkasi varrella. Junge Juice Barista nappaat terveellisen ja täyttävän smoothien mukaan, mutta valinnanvaikeus saattaa tosin yllättää, sillä herkkujuomia löytyy joka makuun. Gateausta taas otat kätevästi matkaan laadukasta ja tuoretta leipää sekä leivonnaisia.

Muista myös, että kaikista lounaspaikoistamme voit aina ottaa kotipaketin mukaan, jos et ennätä istumaan alas syömään. Varsin helppoa ja matkasi varrelta.

Tervetuloa herkuttelemaan Citycenteriin!