Ajattelemme aina ensin makua. Artesaanileipomo Gateaun leivät leivotaan käsin puhtaista raaka-aineista Helsingin Sörnäisissä. Hyvän leivän salaisuus alkaa taikinasta. Juureen tehtyjä leipiä kohotetaan pitkään, jonka jälkeen ne paistetaan arinauunissa. Lopputulos on paitsi kaunis, myös erittäin maukas ja mehevä. Gateaun kakkujen ja leivosten hivelevät maut perustuvat korkealaatuisiin raaka-aineisiin, kuten aitoon voihin.
Artesaanileipomo Gateaun juuret ovat ranskalaisissa ja pohjoismaisissa leivontaperinteissä. Ruotsissa jo vuodesta 1937 toiminut leipomo tunnetaan käsityöstä, puhtaista raaka-aineista, korkeasta laadusta ja tuoreudesta. Ne takaavat hyvät maut ja pienen päivittäisen luksuksen arjen keskellä, oli kyse sitten leivästä tai konditoriatuotteista.
Myymälämme sijaitsevat parhailla paikoilla, siellä missä sinäkin liikut. Tehtävänämme on palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa nauttimaan!
Ma-Pe 07-20
La 10-19
Su 11.30-18
1. krs
Artesaanileipomo Gateausta nappaat kätevästi mukaan erikoiskahvit, täytetyt leivät ja palaveripullat ja -kakut. Arjen pientä luksusta ylläpidät myös meidän herkullisilla, rapeakuorisilla leivillä ja ihanilla konditoriatuotteilla.
Lounasaika: Koko päivän
Päivä | Menu |
---|---|
Täytetyt leivät, piirakat ja makeat herkut |
|
Täytetyt leivät, piirakat ja makeat herkut |
|
Täytetyt leivät, piirakat ja makeat herkut |
|
Täytetyt leivät, piirakat ja makeat herkut |
|
Täytetyt leivät, piirakat ja makeat herkut |