Info

Hymyile, olet kauppakeskuksessa!

Ja hymyilyttäähän se, että meille Citycenteriin kuljet kuivin jaloin vaikka Japanista asti. Kauppakeskukseksi kasvanut Citycenter sijaitsee kätevästi kaikkien julkisten kulkuvälineiden keskittymässä Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä.

Meillä Citycenterissä on yli 70 liikettä uudistuneessa ympäristössä kaiken keskellä. Hoida kätevästi arjen askareita uuden ilmeen saaneessa K1-asiointikerroksessa tai pysähdy nauttimaan pitkän kaavan kautta 2-kerroksen trendikkäässä ravintolahubissa, jossa parastaan pistää muun muassa Kalliosta, Sörkästä ja Punavuoresta pinnalle nousseet suosikkiravintolat. Takeaway on myös erittäin okei! Meillä on monta muuta mukavaa liikettä, joihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Yllätys – emme muuten ole pelkkä kauppakeskus! Meillä Citycenterin ylemmissä kerroksissa on myös hulppeat toimistotilat kaupungin komeimmilla maisemilla. Ehkä Citycenter on sinunkin työmatkasi varrella? Meille on aina helppo tulla. Hymyillään kun tavataan, Citycenterissä!

 

Asioi meillä turvallisesti

Meille Citycenterissä asioivien ja työskentelevien ihmisten ihmisten hyvinointi on erittäin tärkeää. Kiinnitämme erityisesti huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseen ja tunnustuksena tekemistämme toimenpiteistä meille on myönnetty Covid-19 Compliant -sertifikaatti. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita jatkuvasti, jotta vierailu Citycenterissä olisi turvallista meille kaikille. Lue lisää täältä. 

Aukioloajat

Citycenterin liikkeet ovat avoinna vähintään:

MA – PE  10:00 – 20:00 (ravintolat klo 11:00 alkaen)
LA  10:00 – 19:00 (ravintolat klo 11:00 alkaen)
SU  12:00 – 18:00 (ravintolat klo 12:00 alkaen)

Liikekohtaiset aukioloajat ovat katsottavissa TÄÄLTÄ

Citycenterin yleiset tilat ovat avoinna:

MA – PE  05.30 – 23.30
LA  05.30 – 23.30
SU  06.30 – 23.30

Juhlapyhinä yleisten tilojen aukioloajat mukailevat julkisen liikenteen operointiaikatauluja.

Poikkeavat aukiolopäivät

Syksy 2021 – klikkaa lista auki tästä

LA 6.11. Pyhäinpäivä 12 – 18

SU 14.11. Isänpäivä*

MA 6.12. Itsenäisyyspäivä*

SU 12.12. Joulusunnuntai  12 – 20

SU 19.12. Joulusunnuntai 12 – 20

PE 24.12. Jouluaatto*

LA 25.12. Joulupäivä*

SU 26.12. Tapaninpäivä*

PE 31.12. Uudenvuodenaatto 10 – 18

LA 1.1.2022 Uudenvuodenpäivä*

TO 6.1.2022 Loppiainen 12 – 18

* Tähdellä merkittyinä juhlapyhinä suurin osa liikkeistämme on suljettu, mutta kahvilamme, ravintolamme ja päivittäisliikkeemme palvelevat omin erikoisaukioloajoin. Katso liikekohtaiset aukioloajat TÄSTÄ.

Palvelut


OPASTUS

Tutustu liikkeisiin ja kauppakeskuksen pohjakarttoihin TÄÄLLÄ. Paikan päällä kauppakeskuksessa kaikissa kerroksissa apunasi ovat digitaaliset Infotaulut, joita ohjaat kosketusnäytöllä.


PANKKIAUTOMAATTI

Citycenterin Otto.-pankkiautomaatti sijaitsee K1-kerroksessa Asematunnelin sisäänkäynnin viereisellä wc-käytävällä.


WC JA LASTENHOITOHUONE

Citycenterissä on wc-tiloja kahdessa paikassa: K1-kerroksessa Asematunnelin sisäänkäynnin vieressä sekä 3-kerroksessa, joka on kauppakeskuksen ylin kerros. Lastenhoitohuone ja inva-wc sijaitsevat 3- kerroksessa ja niiden ovet aukeavat ovikelloa soittamalla. Wc-tiloihin on esteetön pääsy kaikista kerroksista asiakashisseillä.


LÖYTÖTAVARAT

Citycenterissä löytötavarat toimitetaan järjestyksenvalvojien toimesta kiinteistön turvavalvomoon. Arvotavarat toimitetaan viikottain Suomen Löytötavarapalveluun, mistä voi tiedustella kadonneita tavaroita.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Kauppakeskus Citycenter sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kaivokadun ja Keskuskadun kulmassa, päärautatieaseman vastapäätä. Citycenteriin on helppo tulla kaikilla julkisilla liikennevälineillä läheltä ja kaukaa. Kauppakeskuksesta on maanalainen jalankulkuyhteys metroon, rautatieasemalle, raitiovaunuille, Kampin bussiterminaaliin ja useisiin keskustan pysäköintihalleihin.

SAAVU POLKUPYÖRÄLLÄ
Citycenterin vastapäätä päärautatieasemalla on polkupyöräparkki sekä sesongeittain kaupunkipyöräpiste.

SAAVU JULKISILLA KULKUYHTEYKSILLÄ
Helsingin lähiliikenne: HSL
Valtakunnallinen junaliikenne: VR
Valtakunnallinen linja-autoliikenne: Matkahuolto

SAAVU AUTOLLA
Citycenterin läheisyydessä on useita pysäköintihalleja:

EuroPark P-Eliel, 490 autopaikkaa. Puomiton AutoPay-halli. Sisäänajo Asema-aukiolta tai Töölönlahdenkadulta.

Autoparkki P-WTC, noin 200 autopaikkaa. Sisäänajo Kaivokadun ja Keskuskadun kulmasta.

Aimo Park Stockmann, 600 autopaikkaa joista 12 sähkölataukseen. Sisäänajo Ruoholahdenkadulta Lastenlehdon puistosta tunnelia pitkin tai Mannerheimintien ajorampista.

 

 

Yhteystiedot

Kauppakeskusjohtaja
Mervi Jäntti
p. 020 431 3286
mervi.jantti(at)sponda.fi

Markkinointipäällikkö
Annaliina Vekkeli
p. 020 431 3230
annaliina.vekkeli(at)sponda.fi

Vuokrauspäällikkö
Merika Vanninen
p. 020 431 3324
merika.vanninen(at)sponda.fi

 

Kiinteistöpäällikkö
Sari Rosti
p. 040 558 3187
sari.rosti(at)colliers.com

Järjestyksenvalvonta
Securitas
p. 040 632 4648

Promootiopaikat
Clear Channel
p. +358 207 312 058 (klo 9:00-15:00)
promootiot(at)clearchannel.fi

Kauppakeskuksen postiosoite
Kauppakeskus Citycenter
p. c/o Sponda Oy
PL 940, 00101 Helsinki

Lähetä meille palautetta

Haluatko antaa meille palautetta? Huomioithan, että palaute tulee oletuksena kauppakeskuksen toimistolle. Jos haluat osoittaa palautteen suoraan jollekin Citycenterin liikkeistä, valitse liikkeen nimi pudotusvalikosta. Mikäli liikkeelle osoitettu asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä liikkeeseen suoraan puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät Liikkeet-sivulta.
Tietosuojaseloste
Palautteen tyyppi

Tarina

Maamerkki vuodesta 1967

City-Center oli Viljo revellin vuosina 1958–1960 Helsinkiin laatima yleissuunnitelma, joka käsitti kokonaisuudessaan Kaivokadun, Keskuskadun ja Aleksanterinkadun rajaamaan korttelin. Tavoitteena oli luoda yhtenäinen arkkitehtoninen ja toiminnallinen kokonaisuus. Revellin kuoltua 1964 Heikki Castrén jatkoi City-Centerin suunnittelutyötä. Suunnitelma toteutettiin ainoastaan Kaivokadun ja Keskuskadun kulmauksessa, mistä purettiin Theodor Höijerin suunnittelema Skohan talo. City-Center on toiminut muun muassa pysäköintihallina, mutta nykyään se on hybridikohde, jossa sijaitsee yksi Suomen vilkkaimmista kauppakeskuksista sekä premium-toimistotiloja, joista on uniikit kaupunkimaisemat. Tunnistat varmasti Citycenterin ikonisesta ”makkarasta”, joka kiertää rakennusta. Se on maamerkki, jota Citycenter on kantanut ylpeydellä vuodesta 1967.