Keskustan herkullisimmat kahvilaherkut

Kolottaako kahvihammasta? Saisiko olla kahvin kylkeen vielä pikkusuolainen tai makea herkkupala? No sitten meillä on houkuttelevia uutisia tarjolla, sillä Helsingin keskustan maukkaimmat kahvit ja herkullisimmat leivonnaiset löytyy matkasi varrelta Citycenteristä!

Suussa sulavia leipomotuotteita Gateausta

Gateau tarjoilee varmasti kaupungin parhaimmat käsintehdyt leivät, sillä ne ovat sisältä täydellisen pehmeitä ja ulkokuori on ihanan rapsakka. Eikä tietenkään unohdeta äärimmäisen maukkaita pullia ja muita herkullisia leivonnaisia mitä Gateau tarjoilee.

Gateau on kotimaista artesaanikäsityötä parhaimmillaan, sillä leivät leivotaan aivan kulman takana, Helsingin Sörnäisissä. Lähituotannon lisäksi Gateau tunnetaan takuuvarmasta maustaan, sillä nämä konditoriatuotteet ja leivät saavat kuolan valumaan jo pelkästä ajatuksesta. Herkullisen maun takana ovat korkealaatuiset raaka-aineet sekä ranskalaiset että pohjoismaalaiset leivontaperinteet. Näillä aineksilla ei voi syntyä muuta kuin suussa sulavia herkkuja, jotka on myös helppo napata matkaan tai viedä tuliaiseksi.

Raikasta sekä monipuolista purtavaa Fazer Cafesta

Fazer Café on hyvin tunnettu kahvila suomalaisten keskuudessa ja monen mielestä paras laatuaan. Eikä suinkaan ihme!

Fazer Café on loistava hengähdyspaikka niin kahvitteluhetkelle kuin myös lounastauolle. Käsintehdyt pullat, artesaanikakut sekä kausileivokset ovat makeasuiden makuun ja raikas, omavalintainen lounassalaatti on terveellinen vaihtoehto isompaan nälkään. Fazerin kakut ovat oikeita klassikkoja ja jos on juhlat tiedossa, niin voit tilata kakun verkkokaupasta ja kätevästi hakea sen valitsemastasi myymälästä, myös Citycenteristä. Voimme kertoa, että Fazerin kakut ovat pelastaneet monet juhlat ja illanistujaiset.

Klassikkodonitsit tietty Arnoldista

Arnoldsin klassikkodonit ovat taatusti monen meistä suosikkeja jo lapsuudesta lähtien. Oletko itse team original-donitsit vai sydämenmuotoisten Jammy- tai Creme-donitsien fani?

Donitsien lisäksi valikoimista löytyy makeannälkään muffinsseja, keksejä sekä raikkaita smoothieita. Jos taas suolaista halajat, niin kannattaa testata herkullisia bageleita, toasteja ja muita suolaisia makupaloja.

Takuuvarma piristys koti-iltaan tai tuliaiseksi on perinteinen Arnoldsin take away -boksi, johon saa keräillä erilaisia donitseja maisteltavaksi. Ihan varmasti maistuu jokaiselle!

Kahvia joka makuun Espresso Housesta

Espresso Housen kahvivalikoimassa on valtavasti valinnanvaraa ja tunnelma kahvilassa on kuin kotisohvalla istuskelisi kahvikupposen kera. Saisiko olla lattea, frappea, jääteetä- tai kahvia, matchaa, frapinoa… Juomalista on lähes loputon!

Menusta löytyy lämmintä ja kylmää juotavaa joka makuun, aamupalasettejä, bageleita, leivonnaisia ja vaikka mitä muuta. Valikoimaa uudistetaan aika ajoin, joten kausijuomia sekä uusia herkkuja pääsee maistelemaan säännöllisesti.

Ja eikun herkuttelemaan!

Tule testailemaan kahviloidemme herkullisia antimia, sillä valinnanvaraa riittää ja sijaitsemme kätevästi matkasi varrella. Nähdään kahvilla!