Voi hyvin Citycenterissä – helli kehoa ja mieltä!

Kevätlook kuntoon Citycenterissä — hemmottelua hiuksille, kynsille, kasvoille, keholle sekä tuotteet kotikylppäriin.

Voi hyvin Citycenterissä

Itseään ei voi koskaan hemmotella ja helliä liikaa. Kuinka hyvää tekeekään freesatut hiukset, hemmotteleva kynsihoito tai päivitetyt kauneudenhoitotuotteet kevään ja kesän tarpeisiin. Hyvinvoinnin peruspilareita ovat toki myös liikunnasta hankitut punaiset posket tai vaikkapa kauan tarvittu näöntarkastus.

Mitä sinun kehosi kaipaa tällä hetkellä? Citycenteristä löydät samasta osoitteesta hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon parhaat paikat!

Tukka kuosiin

Kaipaako kuontalosi uutta leikkausta, väriä tai kenties jopa pidennyksiä?

Tuuhennukset vai pidennykset kesäksi? Kun hiuksesi ovat uuden ilmeen tarpeessa, on Rapunzel of Sweden oikea osoite. Tässä hiuskeitaassa onnistuu niin pidennystenlaitto, leikkaukset kuin värjäyksetkin. Pidennykset asennetaan Rapunzel of Swedenin omilla laadukkailla kiinnitysmenetelmillä ja myymässä on lisäksi tarjolla kattava valikoima hiustenhoitotuotteita. Hiuksesi kiittävät kampaamokäynnin jälkeen kilpaa kevätauringon kanssa!

Kynnet kuntoon ja kasvoille hemmottelua

Hoidetut kynnet ovat kuin viimeinen silaus huoliteltuun ilmeeseen ja ripsienpidennykset tuovat monelle helpotusta kiireisiin aamuihin. Citycenterissä saat kyntesi kuntoon ja kasvoillesi hemmottelua, sillä meiltä löytyy kauneusstudioita kaksin kappalein.

La Chica on samalla sekä kynsistudio että kauneushoitola. Täältä löytyykin kauneuspalveluita laidasta laitaan – rakennekynsien laittoa ja huoltoa, volyymiripsiä, erilaisia kosmetologin hoitoja sekä muita kauneuspalveluita. Lan Venus kynsistudiossa laitetaan takuuvarmasti kyntesi kevätkuntoon ja silmäsi suorastaan säihkymään, sillä studiossa luonnistuu niin rakennekynnet, ripsipidennykset, manikyyri sekä pedikyyri ammattilaisten hellässä huomassa.

Eikö kuulostakin ihanalta? Piristä itseäsi hoidolla, joka tekee hyvää sinulle.

Sporttia, sporttia!

Onko sporttikärpänen päässyt puraisemaan? Kaikkihan me sen tiedämme – liikuntaa tekee hyvää niin keholle kuin mielelle ja siksi liikkuminen onkin tärkeä voimavara arjen kiireissä. Mikä onni onkaan, että kaikkien salifanien ykköspaikka, eli Elixia, löytyy keskeiseltä paikalta Citycenterin 3. kerroksesta. Kuntosalilaitteiden lisäksi salilta löytyy kattavasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä personal training -palveluita.

Elixialla pääset helposti liikunnan ilon pariin ja keskeisen sijainnin myötä treenaamassa on helppo pyörähtää ohikulkumatkalla. Samalla reissulla nappaat vieläpä Life-myymälästä mukaan urheilun sekä terveellisen elämäntyylin tueksi luonnollisia tuotteita, kuten vitamiineja ja lisäravinteita. Laita keho siis liikkeelle!

Kotispahan ja arjen hyvinvointiin

Itsestään huolehtimista tulisi toki jatkaa myös kotona, ja mitä kylppärinhyllylle tarvitset, sen taatusti löydät Citycenteristä.

Lushin huumaavan tuoksun tunnistaa jo kaukaa ja liikkeen sisällä eri tuotteiden äärellä suorastaan hullaantuu. Käsintehdyt vegetaariset kosmetiikkatuotteet ovat oikeita herkkuja, joita tuoksutellessa mieli on jo matkannut ihanaan hemmotteluhetkeen kotona

Tarvitseeko meikkipussi täytettä? Kicks on Pohjoismaiden johtava kauneusketju, josta löytyy kaikki klassiset ja trendikkäimmät meikit, tuoksut sekä ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet. Kickissä saat aina asiantuntevaa apua ja vinkkejä juuri sinun tarpeisiisi sekä tärppejä kauden trendikkäimpiin tuotteisiin.

Ei myöskään unohdeta silmien hyvinvointia sekä aina tarpeellisia apteekkituotteita! Silmäsi saavat erityistä huomiota ja kasvosi tyylikkäät lasit Silmäasemalta, ja herkemmällekin sopivat tuotteet löytyvät Apteekista, jossa on saatavilla resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä monipuolinen valikoima erilaisia kauneudenhoitotuotteita

Ota tämän kevään teemaksi itsesi hemmottelu ja tule Citycenteriin!