Uusi lifestylebrändi Miny saatavilla nyt Citycenterin Tokmannilta

Tokmanni lanseerasi tämän kuun alussa Miny-nimeä kantavan leikkisän ja yllätyksellisen lifestylebrändin ja sen myötä noin tuhat erilaista uutuustuotetta valikoimaansa.

Minyn upean shop-in-shopin löydät nyt keskeltä kaikkea, eli tietysti myös meiltä ydinkeskustasta Citycenterin Tokmannilta. Minyn tuotevalikoima pitää sisällään herkullisen värisiä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kauneudenhoito-, hyvinvointi- ja sisustustuotteita kuten kotitoimisto- ja koulutarvikkeita, joogatuotteita, säilytys- ja keittiötarvikkeita sekä erilaisia koruja ja hiusasusteita. Brändin ydinkohderyhmään kuuluu erityisesti nuoret ja nuorekkaat sekä muodista ja estetiikasta kiinnostuneet ihmiset.

Minyn slogan “Kaikkea kivaa, mutta ei mitään kallista. Me olemme Miny.” lupaakin yllätyksellistä ja mielenkiintoista ostettavaa edulliseen hintaan.

Miny-valikoimasta löytyy myös erityisesti ekologisuuteen painottuva ECO-linja, jonka tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota bio- ja kierrätysmateriaaleista valmistettuihin tuotteisiin. Miny ECO-tuotesarjan valmistuksessa on käytetty erilaisia ekologisia materiaaleja kuten mm. korkkia ja kierrätettyjä muovipulloja. ECO-tuotesarja pitää sisällään tällä hetkellä erityisesti sisustustuotteita sekä asusteita ja noin sadan tuotteen tuotevalikoimaa pyritään laajentamaan entisestään tulevaisuudessa.

Tervetuloa tutustumaan Minyn yllätykselliseen valikoimaan ja osastoon Tokmannille Citycenterin K2-kerrokseen!