Sateenkaariportaisiin kohtaamisten äärelle

 Citycenter on Helsinki Pride 2022 kumppani.

Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, sateenkaariyhteisöä ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko järjestetään jälleen 27.6.–3.7.2022. Pride-viikon teema on "Kohtaamisia", jolla halutaan tuoda esiin Helsinki Pride -tapahtuman perustehtävää: ihmisten kohtaamisen mahdollistamista ja yhteisöllisyyden tukemista näiden kohtaamisten kautta. Citycenterissä olemme kohdanneet toisiamme jo vuodesta 1967 ja Citycenter on vuonna 2022 ensimmäistä kertaa Helsinki Priden ylpeä yhteistyökumppani!

Liputamme Citycenterissä ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta näkyvästi Pride-kuukauden aikana ja erityisesti Helsinki Pride -viikolla. Tavoitteena meillä Citycenterissä on lisätä yhdenvertaisuutta sekä sateenkaariyhteisön näkyvyyttä. Kannustamme yhteisöllisyyteen ja kohtaamisiin nyt, kun se on jälleen mahdollista.

Yhteisöllisesti yhdessä

Yhteisöllisyys on yksi Helsinki Priden tärkeimmistä arvoista. Toiminnan tavoitteena on luoda puitteet yhteisön ja yhteisöllisyyden rakentamiseen ja tukea sitä, että ihminen uskaltaa kohdata myös omat, tiedostamattomat ennakkoluulonsa. “Me uskomme, että kunnioittamalla itseään pystyy myös kunnioittamaan muita. Haluamme tänä vuonna, kahden vuoden tauon jälkeen, tuoda ihmiset yhteen kohtaamaan myös toisensa, keskustelemaan, oppimaan ja jakamaan itsestään muille. Helsinki Priden perustehtävä on ymmärryksen ja yhteisöllisyyden lisääminen ja sitä pääsemme vihdoin taas toteuttamaan”, toteaa Panu Mäenpää, Helsinki Pride -yhteisön hallituksen puheenjohtaja.

Ikuista kohtaamisia Pride-portaissa <3

Virallinen Pride-kohtaamispaikka löytyy Citycenterin Saarisen pihalta: raidoitimme sateenkaariportaat ja koristimme kohtaamispaikan näyttävällä kukkakehyksellä sateenkaaren väreissä. Sovi treffit kaaren alle ja ikuista kohtaamisesi kuvamuistoksi.

Toimimme Helsinki Priden viestinviejinä, mutta lisäksi olemme oppimismatkalla ja valmiita kehittymään ja kehittämään ympäristöämme yhdenvertaisemmaksi mahdollisuuksiemme puitteissa. Toivomme voivamme tarjota kaikille turvallisen kohtaamispaikan Citycenterissä ympärivuotisesti ja vuodesta toiseen. Tervetuloa Helsingin keskustaan kohtaamisten merkeissä!

Lue lisää Pride Helsinki -tapahtumasta: Pride.fi