Sateenkaariportaisiin kohtaamisten äärelle

Citycenter on Helsinki Pride 2023 kumppani.

Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, sateenkaariyhteisöä ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko järjestetään jälleen 26.6.–2.7.2023.

Liputamme Citycenterissä ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta näkyvästi Pride-kuukauden aikana ja erityisesti Helsinki Pride -viikolla. Tavoitteena meillä Citycenterissä on lisätä yhdenvertaisuutta sekä sateenkaariyhteisön näkyvyyttä. Kannustamme yhteisöllisyyteen ja kohtaamisiin nyt, kun se on jälleen mahdollista.

Ikuista riemua ja kapinaa Pride-portaissa <3

Päivittäinen työmme yhdenvertaisuuden eteen muuttuu näkyväksi, kun tuomme viime vuoden tapaan esille viestiä yhdenvertaisuuden puolesta Citycenterin pinnoilla ja rakennamme kesäkuuksi Helsingin komeimmat sateenkaariportaat Pride-maamerkiksi sekä iloiseksi ja turvalliseksi kohtaamispaikaksi. Sovi treffit kaaren alle ja ikuista riemukkaat kohtaamisesi kuvamuistoksi.

Toimimme Helsinki Priden viestinviejinä, mutta lisäksi olemme oppimismatkalla ja valmiita kehittymään ja kehittämään ympäristöämme yhdenvertaisemmaksi mahdollisuuksiemme puitteissa. Toivomme voivamme tarjota kaikille turvallisen kohtaamispaikan Citycenterissä ympärivuotisesti ja vuodesta toiseen. Tervetuloa Helsingin keskustaan kohtaamisten merkeissä!

Lue lisää Pride Helsinki -tapahtumasta: Pride.fi