Normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin — Normal avaa Citycenterissä!

Iloisia avajaisuutisia kevääseen! Kauppakeskuksessa tapahtuu taas uutta, kun tanskalainen päivittäistavaraketju Normal avaa myymälän Citycenterin K1-kerrokseen perjantaina 22. huhtikuuta.

Normal-myymälästä löydät suuren valikoiman jokapäiväisessä arjessa tarvittavia normaaleja ja kaikille tuttuja merkkituotteita epänormaalein eli aina pysyvästi alhaisin hinnoin.

Normalin pysyvään valikoimaan kuuluu laaja kattaus mm. erilaisia meikkejä, ihonhoito-, siivous- ja hygieniatuotteita, naposteltavia kuten makeisia ja välipaloja sekä muita klassikoita. Vierailu Normal-myymälässä on aina elämys, jokaisen kulman takana odottaa uusi yllätys, sillä valikoimaa täydennetään jatkuvasti, jopa viikottain, erilaisilla jännittävillä uutuustuotteilla.

Normalin merkkivalikoima kattaa useita lähes jokaisen tuntemia merkkejä ja ennestään tuttuja tuotteita mm. L’Oréalita, Gilletteltä, Heinzilta, Nivealta, Nescafélta ja Pedigreeltä. Valikoimasta löytyy lisäksi myös useita ei niin tuttuja tuotemerkkejä ja tuotteita joihin olet törmännyt vain ulkomailla tai et ehkä vielä missään muualla! Normal-myymälässä ei ole koskaan tarjouksia, vaan tuotteet on saatavilla joka päivä aina edullisin kiintein hinnoin. 

Avajaispäivänä juhlatunnelmaa nostattaa DJ. Paikan päällä voit pyöräyttää onnenpyörää ja arvuutella lähintä lukua tuotekisassa voittaaksesi normaaleja palkintoja. Tervetuloa siis te kaikki normaalien tuotteiden ystävät ja uusien ja jännittävien tuotteiden aarteenmetsästäjät tutkimusretkelle 22.4. alkaen Citycenterin Normal-myymälään.