Naked Taco panostaa tuoreuteen ja yllätyksellisyyteen

Taco Tuesdayt luovat uutta after work -kulttuuria Citycenterin ravintolahubiin.

Meksikolaisia makuja tarjoava Naked Taco avasi ravintolan 2-kerroksen ravintolahubissa. Citycenterin Naked Taco on ainut laatuaan, kaikki kastikkeet, majoneesit, salsat ja guacamolet valmistetaan päivittäin laadukkaista ja tuoreista ainesosista käsityönä ravintolan omassa keittiössä. Omistaja Pasi Partasen mukaan tärkeintä on että ruoka on hyvää ja se varmistetaan käyttämällä tuoreita ja terveellisiä ainesosia.

Partasella oli haave meksikolaisesta ravintolasta, jossa kaikki tehdään alusta asti. Syntyi Naked Taco, joka yllättää omaperäisyydellään. “Toivottavasti jossain vaiheessa kesää listalla nähdään Saimaan makuja meksikolaisella vivahteella ja ensi talvena taas jotain täysin uutta ja yllättävää!” Partanen fiilistelee. Naked Tacon lista elää sesonkien mukaan ja myös kaikki ravintolassa tarjottava liha on kotimaista. Valikoimasta löytyy lisäksi kaksi eri kasviproteiinia Vegan Pulled Peas tai Jackfruit ja halutessaan annoksen saa myös kokonaan vegaanisena ja gluteenittomana. Makua annoksiin tuo oma salainen Naked Taco Spice Mix ja lisäpotkua ruokaan saa lisämaustamalla annoksen paikan päällä ravintolassa tarjolla olevilla aidoilla meksikolaisilla kastikkeilla.

Naked Taco on kohtaamispaikka ja ruokailun lisäksi Naked Tacossa voi viettää iltaa cocktailien ja mocktailien parissa. Myös juomissa tuoreus on valttia ja Naked Tacon drinkit puristetaan tuoreista hedelmistä. Naked Tacon viinilista puolestaan on räätälöity ruoka-annosten ympärille. “Mausteinen ruoka kaipaa rinnalleen oikeanlaiset viinit.” Partanen täsmentää. Naked Tacon myydyimmät annokset ovat tacoja ja Partanen suosittelee ensikertalaista testaamaan omaa suosikkiaan Pork Carnitas -tacoja. “Kotimainen ylikypsä porsaankylki toimii varmasti!” Kasviproteiineista puolestaan hieman tuntemattomampi Jackfruit on saanut jo asiakkailta kiitosta. “Jakkihedelmä maistuu myös sekasyöjille!” Partanen vinkkaa. “Meillä on tiistaisin suosittu Taco Tuesday, jolloin kaikki taco-annokset maksavat lounaan jälkeen vain 10 euroa, joten tervetuloa testaamaan vaikka kaikkia makuja.”Naked Tacossa tarjoillaan lounasta arkisin klo 11-15 ja ruokaa ja juomia listalta iltaan saakka.