Moikka ja tervetuloa uusille nettisivuillemme!

Olemme tehneet uudet www-sivumme juuri sinua varten.

Uusilta sivuiltamme löydät kattavat tiedot itse Citycenteristä sekä liikkeistämme, palveluistamme ja ravintoloistamme. Etsitpä liikkeidemme aukioloaikoja, yhteystietoja tai uusia liikkeitä ja palveluita, löydät vastaukset näiltä sivuilta.

Entäs sitten se jokapäiväinen kysymys: mitä tänään syötäisi? Meillä on kaupungin parhaimmistoon kuuluvat lounaspaikat ja Lounaat-sivulta katsastat yhdellä silmäyksellä ravintoloidemme ja kahviloidemme viikottain päivittyvät lounaslistat. Laita sivu vaikka kirjanmerkiksi selaimeesi, niin lounashuolet on ratkaistu hetkessä. 

Mikäli etsit tietoa, miten meille tullaan tai millaisia palveluita meiltä löytyy, kurkkaa suosituin sivumme: Info-sivulta löydät pankkiautomaattien ja wc-tilojen sijainnit, kätevimmät liikenneyhteydet ja yhteystietomme.

Haluatko raapaista pintaa syvemmältä ja kuulla Citycenteristä ja sen historiasta? Tervetuloa lukemaan esittelymme ja tarinamme Info-sivulta.

Tuntuuko, että jotain jäi puuttumaan sivustolta? Mikäli mieleesi tuli askarruttava asia, johon et löytänyt vastausta sivuiltamme, voit ottaa yhteyttä ja antaa meille palautetta sekä ehdotuksia Info-sivun palautelomakkeella.

Nähdään Citycenterissä!

 

Terveisin,

Mervi, Annaliina, Heidi ja Niko

Citycenterin kauppakeskustiimi