Koe autenttinen basaarin tunnelma Asematunnelin Intian Bazaarissa!

Jo parinkymmenen vuoden ajan yksi Asematunnelin pysyvistä maamerkeistä on ollut Intian Bazaari -myymälä. Vuonna 1965 suomalais-intialaisesta rakkaustarinasta Kauppatorilla alkunsa saaneen Intian Bazaarin matka tähän päivään on kiehtova ja täynnä jännittäviä käänteitä. Jossain vaiheessa Intian Bazaarilla on ollut jopa 27 liikettä ympäri Suomea, tällä hetkellä toiminta on keskittynyt Asematunnelin myymälään ja verkkokauppaan.

Pitkän linjan asematunnelilaisena Intian Bazaarin sijainti Citycenterissä on monelle asiakkaalle yhä vuodesta toiseen eksoottinen nähtävyys ja vierailukohde. Intian Bazaarin valikoima puhuttelee asiakkaita sukupolvesta toiseen ja tällä hetkellä asiakaskunnassa on tapahtumassa muutos, nuoret ovat löytäneet Intian Bazaarin jo kolmannessa polvessa. Monet asiakkaat palaavat myymälään kerta toisensa jälkeen fiilistelemään autenttista basaarin tunnelmaa, Intian Bazaari on säilynyt entisellään lähes muuttumattomana vuosikymmenestä toiseen ja monella basaarissa asioineella onkin lämpimiä muistoja myymälästä jo omalta lapsuusajalta.


Basaarin tuotteista asiakkaita kiinnostavat vuodesta toiseen erityisesti itämaiset tuoksut, suitsukkeet, korut sekä kauniit sisustusesineet ja -kankaat. Vaatteiden osalta suosituimpia ovat mekot, kaftaanit, tunikat, haaremihousut ja erilaiset silkki- ja puuvillahuivit. Myös kiinatossut tekevät yhä tänäkin päivänä kauppansa. Yksi Intian Bazaarin myydyimpiä tuotteita kautta aikojen on santelipuusaippua, joka sopii monenlaiseen käyttöön mm. iholle ja hiuksille. Intian Bazaarista löytyy lisäksi esimerkiksi itämaista tanssia harrastaville kolikkohuiveja ja muuta rekvisiittaa erilaisiin Bollywood- ja muihin teemajuhliin. Basaarin tuotteet tulevat yhteistyökumppaneilta suoraan Intiasta.

Intian Bazaari -myymälän runsas valikoima päivittyy sesonkien ja trendien mukaan. Vakiovalikoimasta löytyy aina suosituimmat tuotteet, mutta kysytäänpä myymälästä yhä edelleen välillä muunmuassa 70-luvun hittiä Afghan-turkkia. Intian Bazaarin tavoitteena onkin tarjota kauniita tuotteita jotka tuottavat käyttäjälleen iloa pitkäksi aikaa niin päälle pantavaksi kuin kotia somistamaan.

Tervetuloa aistimaan intialaisen basaarin tunnelmaa Asematunneliin!