Kaiken kesän juhliin löydät meiltä Citycenteristä!

Kesän juhlakausi starttaa ja samalla kevät huipentuu valmistujaisjuhliin, kun ylioppilaiden ja ammattiin valmistuvien urakka palkitaan lauantaina 4.6. Meiltä Citycenteristä löydät saman katon alta kaiken tarvittavan kesän onnistuneimpiin juhliin!

Olitpa sitten itse juhlien päähenkilö tai kutsuvieras, oikeanlaisen juhla-asun valinnassa auttaa Vero Modan pukeutumiseen perehtynyt ja osaava henkilökunta. Korut ja asusteet loppuun asti mietittyä juhlatyyliä täydentämään hankit Glitter-myymälästä. Vintage-korujen suosija puolestaan suuntaa Helsingin Pantti -myymälään Asematunneliin, jossa on myynnissä upea valikoima 2nd hand koruja. Myös Lyyran ylioppilaan äidille voi hankkia Helsingin Pantilta 2nd handina! Miesten juhlapuvun ja asusteiden osalta ainoa oikea osoite on Keskuskadulla sijaitseva Turo-myymälä, jossa sinusta pidetään asiantuntevasti huolta tyylisi ja omat toiveesi huomioon ottaen.


Muista pistäytyä ajoissa myös parturissa Cuttersilla tai kampaajalla Rapunzel of Swedenillä. Rapunzel of Swedenin valikoimasta löydät myös hiuslisäkkeet, tarvikkeet ja muotoilutuotteet onnistuneisiin juhlakampauksiin. Kynnet ja ripset viimeisteltyyn juhlalookiin huoltaa kauneushoitola La Chica 3. kerroksessa sekä kynsistudio Lan Venus Asematunnelissa. Juhlatarjoilujen osalta Blondie Bakes ottaa vastaan tilauksia aidoista amerikkalaisista leivonnaisista etukäteen. Gateau leipomomyymälästä puolestaan tilaat ennakkoon juhliin niin suolaiset kuin makeatkin tarjottavat. Alko K1-kerroksessa palvelee juomien ja juomasuositusten osalta ja voit myös tilata Citycenterin Alkoon juuri oikean määrän toivomiasi juomia. Tilaa kaikki tarjottavat ajoissa ennakkoon ja nouda ne kätevästi yhdellä kertaa matkan varrelta Citycenteristä.


Kukkasomisteet ja leikkokukat kattauksiin, koristeiksi ja viemisiksi hankit Kukkamyynti Piilolalta. Kortit ja kirjalahjat nappaat mukaan K1-kerroksessa sijaitsevasta Rosebud-myymälästä. Erityisesti suosittujen valmistujaislahjojen kuten älypuhelinten, tietokoneiden, kuulokkeiden ja muun elektroniikan osalta Tector-myymälä auttaa sinua takuuvarmasti. Muista lahjapohdinnoissa myös lahjakortit ravintoloihin, kahviloihin ja muihin Citycenterin myymälöihin.

Onnea kaikille valmistuville ja ikimuistoista kesäjuhlakautta juuri sinulle!