IIlallinen keskustassa matkasi varrella

Ilallinen ravintolassa on ihanaa pientä luksusta kiireisen arjen keskellä. Hyvää ruokaa ja juomaa sekä parasta seuraa, mitä muuta sitä tarvitsisikaan? Citycenterissä onnistuu niin illallinen pitkän kaavan mukaan tai after workeilla piipahtaminen — olemmehan kätevästi matkasi varrella!

Romanttinen treffi-ilta keskustassa

Herkuttelu oman mielitietyn kanssa on laatuaikaa parhaimmillaan, sillä maukas ruoka sekä rauhoittava tunnelma luovat suorastaan täydelliset puitteet romanttiseen treffi-iltaan. Ihanan tunnelmallista iltaa voi toki viettää myös ystävän tai muun tärkeän ihmisen kanssa. Kenen onnekkaan haluaisit viedä treffeille?

Treffi-iltaan sopivia ravintoloita löytyy meiltä moneen lähtöön. Sushi Bar & Winesta saa laadukasta sushia, jossa makumaailma on aina priimaa. Treffeillä voi olla hauskaa tilata useita erilaisia annoksia yhdessä maisteltavaksi, vieläpä oikeanlaisella viinillä kruunattuna.

Pizza on tunnetusti treffi-iltojen klassikko, sillä se maistuu tilanteessa kuin tilanteessa. Jos pizza houkuttelee, Napule Pizzeria Napoletana on napolilaisten pizzojen ykköspaikka!

Laatuaikaa ystäväporukan illallisella

Vaikka arjen hulinoissa on helposti kiirettä, niin yhteiseen aikaan ystävien kanssa tulisi aina jättää tilaa. Kasaa siis kaveriporukka kokoon ja tulkaa viettämään rentoa ravintolailtaa Citycenteriin.

Naked Tacossa saa urbaanin raikasta meksikolaista ruokaa ja Döner Harjun kebab on vertaansa vailla, myös vegenä. Vai tekisikö porukalla mieli käsintehtyjä artesaaniburgereita? Ottakaa silloin suunta kohti Social Burger Jointia.

Jos aasialainen makumaailma tuntuu kuitenkin parhaimmalta vaihtoehdolta, ovat Momotoko sekä Bangkok 9 loistavia vaihtoehtoja. Momotokon ramen vie kielen mennessään sekä Bangkok 9:n wokit eivät taatusti jätä kylmäksi. Citycenteriin on myös juuri saapunut uusi Freshman-ravintola, josta löytyy maukkaita ja raikkaita pokekulhoja.

Ansaitut afterit työkavereiden kanssa

Pitkän työpäivän päätteeksi on parasta vaihtaa vapaalle työkavereiden kanssa ja Citycenter on oiva paikka rentoutumiseen, sillä olemme mukavasti monien työmatkan varrella.

Rennompaan istuskeluun ja penkkiurheiluun sopii loistavasti Sports Academy Helsinki, ja myös Kitty’s Public Housessa on letkeä ilmapiiri sekä laadukas juomavalikoima. Jos (ja kun) ilta venähtää pidemmäksi, niin tanssitaitojaan pääsee hiomaan Baarikärpäsessä tai sateenkaarikansan suosikissa Herculeksessa.

Nappaa paras seura matkaan ja tulkaa viettämään hauskaa iltaa Citycenteriin!