Hei, missä on wc? Uudet wc-tilat ovat valmistuneet Citycenterin ravintolahubiin

Tervetuloa ruokailemaan ja viihtymään Citycenterin 2-kerroksen ravintolamaailmaan.

Citycenteriä on uudistettu tänä vuonna entistäkin viihtyisämmäksi päivittämällä kauppakeskuksen ilmettä mm. lisäämällä yleisten tilojen vapaata korkeutta, uusimalla alakatot, tehostamalla kauppakeskuksen valaistusta ja uudistamalla lattiapintoja. Uudistus oli jatkoa vuonna 2018 toteutetulle K1-kerroksen faceliftille, jossa Citycenterin visuaalista ilmettä kehitettiin tähän päivään rakennuksen omaleimaisuutta ja historiaa kunnioittaen. ”Haluamme uudistaa Citycenteriä kaikkien kaupunkilaisten ja keskustassa vierailevien oleskelu-, viihtymis- ja asiointipaikkana. Tällä kertaa päivitämme koko kauppakeskuksen ilmeen yhdenmukaiseksi ja kehitämme viihtyisyyttä sen kaikissa kerroksissa.”, kommentoi remonttia keväällä Kirsi Kemppainen, Spondan Head of Shopping Centres and Marketing.

Suurimman muutoksen tämän kesän remontin myötä kokivat kokonaan uudet ja myös uudesta paikasta löytyvät asiakas-wc-tilat, jotka siirtyivät K1-kerroksesta kaksi kerrosta ylöspäin 2-kerrokseen ravintolakeskittymän läheisyyteen. Uuden sijainnin myötä wc-tilat palvelevat aiempaa paremmin myös samasta kerroksesta löytyvien lukuisten ravintoloiden asiakkaita.

Toisen kerroksen WC:iden rakentamisessa hyödynnettiin kauppakeskuksen muiden tilojen remontin tapaan kiinteistön rakennusajankohdalle tyypillisiä materiaaleja - messinkiä, marmoria ja betonipintaa – rikastamalla niitä tehosteväreillä, kuten Citycenterin brändiväreistä tutuksi tulleella petroolinvihreällä. Wc:itä suunnitellessa on otettu huomioon kauppakeskuksen kaikki asiakasryhmät. Upouusista wc:istä 2-kerroksesta löytyykin erilliset wc-tilat naisille ja miehille sekä lastenhoitohuone ja inva-wc. Lisäksi joidenkin ravintoloiden yhteydessä on kaikkien käytössä olevia yksittäisiä sukupuolineutraaleja unisex-wc:itä. Kaikkiin kauppakeskuksen wc-tiloihin on esteetön pääsy asiakashisseillä kaikista Citycenterin kerroksista.

Toisen kerroksen uusien wc-tilojen lisäksi Citycenteristä löytyy lisää maksuttomia wc:itä (myös lastenhoitohuone ja inva-wc) yhä vanhalta tutulta paikalta kauppakeskuksen ylimmästä eli 3-kerroksesta.Tervetuloa asioimaan Citycenteriin matkan varrelle!