Faceliftin kokenut Glitter-myymälä häikäisee Citycenterissä!

Miltä näyttää syksyn 2022 korutrendit?

Glitterin perustaja ruotsalainen Sven-Axel Svensson avasi 70-luvulla pienen tupakkakaupan Söderköpingiin. Eräänä päivänä sisään astui nainen, joka kysyi, myytiinkö kaupassa kaulakoruja. Silloin syntyi ajatus korujen tukkukaupasta. Vuonna 1992 Sven-Axel avasi aivan ensimmäisen oman Glitter-myymälänsä, josta Glitter-myymäläketju sai alkunsa. Suomeen Glitter avasi ensimmäisen liikkeensä 2004 ja vuonna 2020 Glitterillä oli jo yli 160 myymälää neljässä eri maassa.

Citycenterin myymälän facelift

Uusi konsepti valaisee faceliftin kokeneen myymälätilan, kun mustat paneelit ja shakkilattia saivat väistyä uuden vaaleamman lookin tieltä. Asiakkaiden positiiviset kommentit kuvastavat myymälän muutosta parhaiten ”aivan kuin tilaan olisi sytytetty valot”. Faceliftin myötä korut pääsevät paremmin esille ja remontissa panostettiin myös vastuullisuuteen kun mm. halogeenit vaihtuivat energiatehokkaisiin led-lamppuihin. Itse remontti oli nopea projekti ja myymälän jälleenrakennus urakoitiin koko henkilökunnan yhteistyöllä ruotsalaisen päävisualistin avustuksella.

Syksyn korumuodissa hehkuvat helmet, erilaiset kivet ja kulta

Syksyn must have -tuotteisiin kuuluu tänä vuonna klassiset ketjukorut. Myös väriä syksyn pimeyteen saadaan muun muassa värikkäiden luonnonkivien, sekä erilaisten näyttävien lasikivien kautta. Rannekorut ovat myös tekemässä taas paluuta tällä kertaa ketjumaisessa tyylissä. Korut tulevat edustamaan ylellistä ja klassista tuntua helmien, korukivien, sekä erityisesti kullanväristen korujen muodossa.

Myös personoitavat korut tekevät paluun riipusten muodossa. Valikoimasta löytyy kirjainta, horoskooppimerkkiä, syntymäkiveä ja erilaisia symboleita, joilla korusta saa koottua juuri omannäköisensä!

Hiustuotteissa erityisesti mattapintaisuus ottaa tänä syksynä vallan, ja aiemmin suositut värikkäät ja kiiltävät hainhampaat tekevät tilaa neutraaleille, sekä klassisille väreille. Ylipäätään syksyllä odotetaan näkyvän paljon silkkimäisiä materiaaleja, pitsiä, sekä tyylikkäitä väripilkahduksia syksyn sävyissä!

Myös tämän vuoden pikkujoulumuodissa voidaan odottaa näkyvän paljon kultaisia koruja. Useissa koruissa nähdään myös joulun väreissä tummanpunaisia ja vihreitä korukiviä. Korut saavat olla pikkujouluissa isoja ja näyttäviä!

 Aitohopeiset- ja helmikorut hurmaavat vuodesta toiseen

Tällä hetkellä Glitterin myydyimpiin tuotteisiin kuuluu ehdottomasti kaikki kullattu aitohopea. Lisäksi pienet kultaiset renkaat ovat tällä hetkellä ehdoton myymälän hittituote. Myös nuorten keskuudessa trendannut helmikaulakoru kuuluu suosituimpiin tuotteisiin helmirannekorujen, sekä helmikoristeisten korvakorujen ohella. Comebackin tehnyt hainhammas on myös ollut monen bad hair dayn pelastaja!

Tervetuloa koru- ja asuste ostoksille uudistuneeseen Citycenterin Glitter-myymälään!