Olemme mukana juhlimassa Itämeripäivää 26. elokuuta

Elokuun 26. päivä vietetään John Nurmisen Säätiön käynnistämää Itämeripäivää ja juhlistetaan Itämeren ainutlaatuista luontoa ja kulttuuria. Suomessa ja Itämeren rantavaltioissa järjestetään erilaisia merellisiä tapahtumia ja tekoja koko päivän.

Merellinen Helsinki on tärkeä osa ydinkeskustassa sijaitsevan Citycenterin identiteettiä ja arkea. Itämeri mahdollistaa muun muassa monipuolisen tarjonnan ravintoloihimme, vesiurheilu- ja kalastusharrastuksia paikallisille asiakkaillemme, elämys- ja matkustusreitin matkailijoille sekä rahtiväylän liikkeidemme tuotteille. Tästä jo huomaa, että Itämerellä on tärkeä rooli helsinkiläisen kauppakeskuksen näkökulmasta ja siksi olemme mukana tukemassa Itämeripäivää. Kampanja tulee näkymään Citycenterin mediapinnoilla ennen H-hetkeä ja tapahtumapäivänä 26. elokuuta.

Osallistu sinäkin Itämeripäivään! Pulahda meressä, vietä itämerihetki tai nauti kotimaisia meren antimia. Itämeripäivän ohjelmaan sisältyy lisäksi erilaisia virtuaalitapahtumia, lue lisää ja osallistu: www.itämeripäivä.fi