Hei me rempataan!

Citycenter uudistuu tänä vuonna entistäkin viihtyisämmäksi, kun kauppakeskuksen ilmettä päivitetään ja uudet wc-tilat rakentuvat.

Kauppakeskuksen yleisiä tiloja uudistetaan kolmessa kerroksessa muun muassa uusimalla alakatot mahdollistaen tiloihin aiempaa enemmän vapaata korkeutta, lisäämällä valaistusta ja uudistamalla lattiapintoja. Uudistuksessa hyödynnetään kiinteistön rakennusajankohdalle tyypillisiä materiaaleja - messinkiä, puuta ja betonipintaa – rikastamalla niitä tehosteväreillä ja hillityllä mustalla liikkeiden julkisivuissa. Uudistus on jatkoa vuonna 2018 toteutetulle K1-kerroksen uudistukselle, jossa Citycenterin visuaalista ilmettä kehitettiin rakennuksen omaleimaisuutta ja historiaa kunnioittaen.

”Haluamme uudistaa Citycenteriä kaikkien kaupunkilaisten ja keskustassa vierailevien oleskelu-, viihtymis- ja asiointipaikkana. Tällä kertaa päivitämme koko kauppakeskuksen ilmeen yhdenmukaiseksi ja kehitämme viihtyisyyttä sen kaikissa kerroksissa. Ilmeuudistuksen lisäksi pyrimme jatkuvasti kehittämään Citycenteriä tuomalla sinne uusia mielenkiintoisia brändejä ja elämyksellisiä palveluja, joita asiakkaamme arvostavat.”, kommentoi Kirsi Kemppainen, Spondan Head of Shopping Centres and Marketing.

Uudistukset ovat jo kovaa vauhtia käynnissä, toisessa kerroksessa on jo aloitettu uusien asiakas-wc-tilojen rakentaminen suosittuun ravintolakeskittymään, jossa ne palvelevat paremmin kerroksen lukuisten ravintoloiden asiakkaita. Tilojen suunnittelussa on huomioitu kauppakeskuksen kaikki asiakasryhmät ja niiden yhteyteen toteutetaan myös lastenhoitohuone ja sekä inva-wc.

Citycenterin uudistushanke valmistuu syksyllä 2022.

Lue lisää Citycenterin uudistushankkeesta Helsingin Sanomien artikkelista täältä.