Asioi meillä turvallisesti

Kaikkien meillä asioividen ja työskentelevien ihmisten terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä. Teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme turvallisen asioinnin ja työskentelyn meillä Citycenterissä. Seuraamme ja noudatamme takasti viranomaisten asettamia suosituksia koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Tunnustuksena aktiivisista turvallisuustoimenpiteistä on Kauppakeskus Citycenterille myönnetty Covid-19 Compliant -sertifikaatti. Vihreä tarra tiloissamme viestii vastuullisuudesta ja asiakkaista välittämisestä. 

Millaista meillä on asioida nyt?

Kauppakeskuksen yleiset tilat ovat avoinna normaalisti ja kulkuväylät myymälöihin, kahviloihin ja ravintoloihin pysyvät avoimena. Muistuttelemme turvaväleistä yleisissä tiloissamme.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille kauppakeskuksen tiloissa vieraileville. Käsidesiä on tarjolla kauppakeskuksen yleisissä tiloissa ja liikkeissä. Ammattitaitoiset siivoojamme pitävät huolta yleisten tilojen tehostetusta siivouksesta huomioiden erityisesti kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, hissipainikkeet sekä liukuportaiden käsinojat. 


Alla ohjeita, joiden avulla kukin meistä voi vaikuttaa omalta osaltaan asioinnin turvallisuuteen kauppakeskuksessa:

Asioidaan vain terveenä ja turvavälit huomioiden

Mikäli sinulla on pieniäkään flunssan oireita, jätäthän asioinnin kauppakeskuksessa myöhemmäksi, kun voit paremmin.

Turvavälillä on väliä

Taataksemme turvallisen ympäristön kaikille asiakkaille ja kauppakeskuksessa työskenteleville, pidäthän riittävän turvavälin muihin ihmisiin.

Huolehdi käsihygieniasta

Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Pyydämme ystävällisesti kaikkia meillä vierailevia noudattamaan hyvää käsihygieniaa. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme wc-tiloissa K1-kerroksessa sekä 3. kerroksessa. Käsidesiannostelijat ovat käytössäsi kauppakeskuksen sisäänkäynneillä, käytävillä ja wc-tiloissa.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä

THL suosittelee kasvomaskien käyttöä ja myös meillä on vahva maskisuositus kaikille kauppakeskuksessa vieraileville ja työskenteleville. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan voimassa olevan suosituksen kasvomaskien käytöstä asioitaessa kauppakeskuksessa ja liikkeissä.

Maskeja on myynnissä muun muassa seuraavissa Citycenterin liikkeissä: Apteekki CityCenter, Kuvatehdas, Saiturinpörssi, Shop-Tetuan, The Store ja Tokmanni.

  

Liikkeiden aukioloajoista

Liikkeemme, kahvilamme ja ravintolamme palvelevat toistaiseksi vähintään seuraavin aukioloajoin:

MA-PE klo 10-20 (ravintolat ja kahvilat klo 11 alkaen)

LA klo 10-19 (ravintolat ja kahvilat klo 11 alkaen)

SU klo 12 - 18

Katso liikekohtaiset aukioloajat tästä. 


Huolehditaan toisistamme pitämällä huolta myös itsestämme!